Ga naar hoofdinhoud

Mijn drive

Ruim 13 jaar geleden ben ik zelf in aanraking gekomen met dit prachtige werk. Ik probeerde mijn ernstige zieke dochter die bang was om dood te gaan zo goed mogelijk te helpen. Haar te bewijzen dat ze nu niet meer ziek was. Ze bleef echter bang en angstig. Met haar ben ik terecht gekomen bij een therapeut die mij heel duidelijk in liet zien dat zij onbewust mijn angst had overgenomen. Elke keer als mijn dochter pijn had, schrok ik. Onnoemelijk bang dat mijn kind zou overlijden. Dit benoemde ik onbewust niet om haar gerust te stellen en te beschermen, zoals wellicht elke ouder zou doen. Je wilt immers jouw kind niet belasten met jouw zorgen en pijn. Maar wat ik eigenlijk deed was haar mijn angst laten dragen. Zij pikte dit van mij op en het werd een onderdeel van haar. Doordat ik dit kon zien en herkennen werd zij bevrijdt van mijn trauma.

Ik was direct zeer geïnteresseerd in deze manier van werken en vanaf dat moment ben ik met veel overgave en een zekere drive mijzelf verder gaan ontwikkelen. Eerst op persoonlijk vlak en later door middel van het volgen van opleiding.

Wie ben ik

Mijn missie en passie is het individueel begeleiden van een ieder die het pure verlangen heeft tot diepere inzichten te komen over zichzelf. Als jong meisje kon ik zelf al het verlangen voelen door zeer bewust te ervaren en de mens te observeren dat het onnodig is vast te lopen in het leven door bewuste en onbewuste beperkingen die ofwel zijn opgelegd door buitenaf of door een illusie van overtuigingen. Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van de kern waaruit deze overtuigingen vandaan komen. Ik werk zeer invoelend, vanuit het hart. Enerzijds nuchter maar met een zekere bevlogenheid en diepe compassie voor ieder zijn pad.

Inmiddels geef ik al vijf jaar met hart en ziel therapeutische sessies. Ook heb ik vele internationale opleidingen afgerond en vervolg ik mijn weg met bezieling, innerlijk werken, en het volgen van workshops en opleidingen. Naast mijn therapeutische werk, ben ik oprichter en eigenaar van Zuiver Zyn Yoga of Heart, een yoga studio gespecialiseerd in ademhaling, yoga coaching en lichaamswerk.

Begeleiding volgens afstemming

Door mijn jarenlange ervaring, een verscheidenheid aan trainingen en een internationale opleiding heb ik ook zelf mogen ervaren dat de methode, waarmee ik werk, dieper gaat en volledig tot de kern werkt. Geen protocollen maar mensenwerk, volledig afgestemd op jou.